Smag dig gennem Frankrig med regionale oste og opskrifter.
Lad tour’en begynde!
1. Begynder-etapen
Begynder-etapen kommer godt i mål med dette tilbehør:
· Pæremarmelade med ingefær
· Valnødder og mandler
· Knækbrød (købt eller hjemmebagt)
2. AOP-etapen
AOP-etapen fuldendes med dette tilbehør:
· Syltetøj af sorte kirsebær (som man gør i Pyrenæerne)
· Syltede valnødder (gerne de gode fra Dordogne)
· Tørrede æbler og pærer
· Et godt landbrød eller brødsticks med oliven
3. Gourmet-etapen
Gourmet-etapen kommer helt op i gear med dette tilbehør:
· Bagt hvidskimmelost
· Grillede asparges med vinaigrette
· Oliventapenade
· Knækbrød og hvedebrød
Tips og tricks til ostebordet
4. Allrounder-etapen
Allround-etapen kræver både lidt sødt og salt, lidt blødt og sprødt. Prøv fx:
· Sommerens friske bær
· Bagte syltede artiskokker med rosmarin
· Sojaristede nødder
· Små baguettes med malt
5. 'Greatest hits'-etapen
‘Greatest Hits’ bliver man aldrig træt af, og med dette tilbehør kan du vende tilbage igen og igen og igen…:
· Ristede nødder og kerner vendt i sirup
· Frisk frugt
· Rabarberkompot med stjerneanis
· Knasende sprødt knækbrød
Tips og tricks til ostebordet
6. Bistro-etapen
Få hele feltet med over målstregen med:
· Dine favoritoste skåret i mundrette bidder
· En kølig, let tør hvidvin i glasset