L’accompagnement

Brødsticks med oliven

Om denne ret
Fine brødsticks med smag af både ost og oliven. Servér på ostebordet eller til suppe.
20 stk.
Président Comté

Skøn ost fra alperne. Fremstillet af upasteuriseret mælk fra køer, der udelukkende har spist græs og hø. Stor og rund smag.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

3 dl vand

25 g gær

1 spsk salt

50 g friskrevet Comté

250 g durummel

150 g fint speltmel

50 g sorte oliven uden sten

Hæld vandet i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt salt, Comté og durummel. Kom spelt­mel i dejen og ælt godt igennem. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tænd ovnen på 225 grader. Slå dejen ned på et meldrysset bord og ælt hakkede oliven i dejen. Del dejen i 20 stykker og tril til tynde pølser. Sno dejen let og læg sticks’ene på en bageplade med bagepapir. Bag i 8-10 min. til de er sprøde og gyldne.