Président Camembert i portioner
Klassisk camembert skåret i otte stykker og indpakket individuelt. Nem måde at få god ostesmag på.
Vidste du at?
Camembert stammer helt tilbage fra 1791, hvor en bondekone fra Normandiet eksperimenterede sig frem til det, der i dag er en af Frankrigs helt store osteklassikere. En ung camembert kan være mild og have en fast kerne i midten, men med tiden bliver smagen fyldig og cremet og konsistensen blødere. Camembert er en udpræget ost til ostebordet, hvor den kan serveres med groft brød og lidt frisk frugt eller grønt. Denne camembert er skåret i 8 stykker og pakket individuelt, hvilket endvidere gør den velegnet i madpakken eller på skovturen.
Fakta om osten
Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt (1,25%), mælkesyrekultur, hvidskimmelkultur
Type: | Hvidskimmel |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Normandiet |
Lagring: | 45+ |
Energi: | 1063 kJ / 258 kcal |
Fedt: | 20g |
heraf mættede fedtsyrer: | 15g |
Kulhydrater: | <0,5g |
heraf sukkerarter: | <0,5g |
Protein: | 19g |
Salt: | 1,4g |
Styrke: |
Smag
Mild og cremet