Desserts
Sprøde butterdejspakker med Président Rondelé
De bedste valnødder kommer fra Dordogne og giver denne friske flødeost en delikat og balanceret smag af nødder.
150 g Président Rondelé med havsalt
150 g Galbani ricotta
1 æble
1 tsk. akaciehonning
1 æg
1 plade butterdej (200 g)
2 æg
15 g valnødder
Flormelis
Tænd ovnen på 200°. Rør Rondelé, ricotta, æbletern, honning og æg sammen i en skål til en glat masse.
Rul butterdejen ud, og udstik 4 cirkler à 15-17 cm i diameter. Dejcirklerne pensles med lidt sammenpisket æg. Fordel fyldet på dejcirklerne, og lad det yderste af cirklerne være fri, så de kan foldes sammen. Fold cirklerne på midten. Tryk dejpakkerne fast sammen med en gaffel langs den buede kant. Hver pakke pensles med sammenpisket æg. Drys til sidst med hakkede valnødder og lidt flormelis. Placer dejpakkerne på en bageplade med bagepapir, sæt dem i ovnen og bag i 15-20 min., indtil de er helt gyldne og sprøde på toppen og butterdejen er bagt igennem.
Tag dejpakkerne ud af ovnen og server dem med en god solbær syltetøj eller kompot af tørrede frugter.