Desserts

Roquefort med vaniljesyltede bær

Om denne ret
Salt og sødt passer sammen. Og disse vaniljesyltede bær klæder den salte roquefort rigtigt godt.
6 personer
Société Roquefort AOP

Klassiker af upasteuriseret fåremælk og lagret i bjerggrotter - som en ægte roquefort skal. Raffineret og salt smagsoplevelse.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

1 dl friskpresset appelsinsaft

50 g sukker

Korn af 1 stang vanilje

200 g bær f.eks. brombær, blåbær eller hindbær

200 g roquefort

Kom appelsinsaft, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog lagen op, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og afkøl lagen.

Hæld den afkølede lage over bærrene og servér til roquefort.

TIP: Små hapsere
Skær tynde skiver af daggammelt brød og rist i ovnen, til det er sprødt. Servér brødet med Rondelé Bleu.