Desserts
Roquefort med vaniljesyltede bær
Om denne ret
Salt og sødt passer sammen. Og disse vaniljesyltede bær klæder den salte roquefort rigtigt godt.
6
personer
Société Roquefort AOP
Klassiker af upasteuriseret fåremælk og lagret i bjerggrotter - som en ægte roquefort skal. Raffineret og salt smagsoplevelse.
Se info
Luk info
Ingredienser & tilberedning
1 dl friskpresset appelsinsaft
50 g sukker
Korn af 1 stang vanilje
200 g bær f.eks. brombær, blåbær eller hindbær
200 g roquefort
Kom appelsinsaft, sukker og vaniljekorn i en gryde og kog lagen op, til sukkeret er opløst. Tag gryden af varmen og afkøl lagen.
Hæld den afkølede lage over bærrene og servér til roquefort.
TIP: Små hapsere
Skær tynde skiver af daggammelt brød og rist i ovnen, til det er sprødt. Servér brødet med Rondelé Bleu.