L’accompagnement
Hjemmebagt knækbrød med havreflager
1 dl havregryn, alternativt speltflager
1 dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
2 dl hvedemel
2 dl fuldkornshvedemel
1 tsk. bagepulver
2,5 tsk. salt
2 dl vand
1,25 dl koldpresset rapsolie
Hæld havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner, hvedemel, fuldkornshvedemel, bagepulver og salt i en skål. Tilsæt vand og olie. Rør dejen godt sammen. Læg et stykke bagepapir på bordet, hæld halvdelen af dejen på papiret, og læg endnu et lag bagepapir ovenpå. Rul dejen tyndt ud (ca. 1-2 mm) mellem de to stykker bagepapir med en kagerulle, læg det hele over på en bageplade, og fjern det øverste lag papir. Gentag med resten af dejen. Skær dejen ud i firkanter, og bag knækbrødene i en forvarmet ovn i
ca. 15 min. ved 180C. Lad dem køle af på bagepladen.