Produkter

Gul ost

Skønne fast oste fra alperne og andre steder. Lagringen giver smag, og ostemesteren holder nøje øje med her eneste ost. Den mest kendte gule ost er emmentaler, som stammer fra bjergene mod øst.

Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lagret i to måneder og har en nøddeagtig smag med lidt sødme.

Se info Luk info

Président Comté

Skøn ost fra alperne. Fremstillet af upasteuriseret mælk fra køer, der udelukkende har spist græs og hø. Stor og rund smag.

Se info Luk info

Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lige til at sætte på morgenbordet og nyde på en skive brød.

Se info Luk info

Président revet emmentaler

Revet emmental er en utroligt nemt måde at give madlavning lidt ekstra smag. Fra pasta til suppe og fra omelet til lasagne.

Se info Luk info

Emmental de Savoie IGP

Mejeristen bruger førsteklasses råmælk til denne ost, der har en stor smag og er lidt blødere end andre emmentalere.

Se info Luk info

Tomme de Savoie IGP

Raffineret og rustik. Denne klassiker fra Alperne er højdepunktet på ethvert ostebord.

Se info Luk info