L’accompagnement

Sprøde polentaflager med fennikelfrø

Om denne ret
Skønne rustikke knækbrød, der smager rigtigt godt til ost.
ca. 35-40 stk.
Ingredienser & tilberedning

15 g fennikelfrø

50 g polentamel

2 dl letmælk

220 g hvedemel

Groft havsalt

Rist fennikelfrøene på en tør pande, til de begynder at poppe. Knus dem derefter i en morter, og bland med polentamel og mælk. Lad det trække i 10 min. Bland melet i mælkeblandingen, til du har en god, smidig dej. Læg dejen i køleskabet i 15 min. Rul dejen helt tyndt ud på et let melet bord, skær den i aflange stykker (ca. 20 x 3 cm), og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Pensl knækbrødene med lidt vand, og drys med salt og lidt ekstra grofthakkede fennikelfrø. Bag knækbrødene i ovnen ved 170°C i ca. 6-8 min., til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene, og pak dem i en tætsluttende kagedåse.