Apéritif & Entrée
Minitærter med tomater og chèvre
Skiver af frisk gedeost i en praktisk emballage med to separate rum. Blød og mild - og skøn i diverse retter.
1 muffin-form til 12 muffins
Olivenolie
1 rulle færdig butterdej
300 g tomater f.eks. blommetomater
200 g Petits Chèvres Doux
2 kviste frisk rosmarin
Salt og peber
Tænd ovnen på 180 grader. Pensl muffin-formen med olie. Rul butterdejen ud og udstik den i 12 stykker med et glas på ca. 8 cm i diameter. Fordel dejen i formen. Skær tomater i kvarte. Skær gedeosten i mindre stykker og hak rosmarinen fint. Fordel halvdelen af osten i bunden af tærterne. Top med tomater og rosmarin, og drys resten af osten over. Dryp lidt olivenolie over hver tærte og krydr med salt og peber. Bag tærterne i midten af ovnen i 35-40 min. til de er gyldne, og dejen er sprød.