8 skiver bacon
2 modne avocadoer
1 usprøjtet citron
Salt og friskkværnet peber
1⁄2 dl olivenolie
2 kviste timian
8 skiver godt hvedebrød
1⁄4 frisésalat eller anden let bitter salat
200 g Président Brie
Kom baconskiverne på et stykke bagepapir, og steg dem i ovnen ved 180 grader i ca.10 min., til de er sprøde og gyldne. Tag dem ud, og læg dem på et stykke køkkenrulle, der kan suge evt. overskydende fedt.
Skær avocadoerne over, fjern skræl og sten og skær kødet ud i grove tern. Marinér med citronsaft og fintrevet skal af citron, salt og friskkværnet peber.
Kom lidt olivenolie, finthakket timian og salt på brødskiverne, og steg dem på en grillpande, en almindelig pande eller under grillen i ovnen, til de er sprøde, let brankede og gyldne.
Vask salaten, og afdryp grundigt. Skær brien ud i tynde skiver. Saml nu sandwichen med de lune skiver brød, brie, bacon, sprød salat og avocado.
Nyd sandwichen til en weekendbrunch eller en lun aften på terrassen.