Apéritif & Entrée

Sprøde brød med brie, rosmarin og tomat

Om denne ret
Nyd brødene lune til apéritif eller som forret serveret med salat.
4 personer
Président Spidsbrie

En klassisk brie med et tyndt lag hvidskimmel. Osten er skåret af en tre kg brie og er derfor ekstra cremet.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

8 skiver daggammelt hvedebrød

1 dl tomatsovs, hjemmelavet eller købt

100 g Président Brie

3 spsk. olivenolie

1 kvist rosmarin

Salt og friskkværnet peber

Læg brødskiverne på en ovnrist, smør dem med tomatsovs, og læg tynde skiver brie ovenpå.

Dryp med olivenolie, og krydr med ros- marin, salt og peber.

Kom brødene i ovnen, og bag ved 250 grader under grillen i 3-4 min., til brød- ene er sprøde og brien gratineret.

Nyd dem, mens brødene er lune, enten som en lille snack eller som forret med en god salat til.