Salades
Rødkålssalat med granatæble
400 g rødkål
1 tsk sukker
1 tsk salt
1 rødløg
2 æbler
2 appelsiner
1 granatæble
Dressing
1 1/2 spsk vineddike
3 spsk olivenolie
1 tsk sød sennep
1 tsk flydende honning
4 kviste friskhakket mynte
50 g hasselnødder
Fjern stokken og de grove blade fra kålen. Snit så fint som muligt. Drys kålen med sukker og salt og vend det godt rundt.
Skær løget i meget tynde både. Skær æblerne i kvarte, fjern kernehus og skær æblerne i tynde både. Skræl appelsinerne og skær i fileter. Vend rødkål med løg, æbler og appelsiner. Halver grantæblet og pres saft og kerner over salaten.
Rør eddike med olie, sennep og honning. Vend dressingen i salaten sammen med hakket mynte.
Rist hasselnødderne på en pande til de tager farve, og skallen er nem at nulre af. Hak nødderne og drys over salaten.