Plat principal

Kartoffelpizza med chèvre

Om denne ret
Den friske gedeost giver pizzaen en delikat og anderledes smag.
ca. 6 personer
Président Petits Chèvres Doux

Skiver af frisk gedeost i en praktisk emballage med to separate rum. Blød og mild - og skøn i diverse retter.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

400 g mellemstore kartofler

1 dl olivenolie

200 g Président frisk gederulle

2 kviste rosmarin

Salt og peber

50 g spæde salatblade, gerne rucola

Pizzadej

25 g gær

3 dl vand

500 g mel, evt. lidt ekstra til æltning

1 spsk olie

1⁄2 spsk salt

Udblød gæren i vandet, og kom derefter de øvrige ingredienser i. Ælt dejen smidig og glat, og stil den til hævning mindst 1 time. Tænd ovnen på 275 grader, og sæt en pizzasten ind, hvis du har en. Skræl kartoflerne, og riv eller skær dem i papirtynde skiver. Vend skiverne i olivenolie. Rul pizzadejen ud på et bord, og læg den på bagepapir. Læg kartofler på pizzabunden, og fordel gedeost, rosmarin, salt og peber over. Bag den i ovnen i ca. 10 min., til bunden er sprød. Pynt med rucola, og server med det samme.