Apéritif & Entrée
Filoruller med gedeost
Skiver af frisk gedeost i en praktisk emballage med to separate rum. Blød og mild - og skøn i diverse retter.
450 g frossen helbladet spinat
2 fed hvidløg
100 g Petit Chèvres Doux
Salt og peber
120 g filodej
Olivenolie til pensling
1 dl vindruekerneolie til stegning
Kom spinaten i en gryde og tø den op. Vrid spinaten fri for vand. Tilsæt presset hvidløg og vend gedeosten i spinaten, så osten smelter lidt. Smag til med salt og peber.
Læg filodejen dobbelt og skær den ud i stykker på ca. 15 x 15 cm. Læg et fugtigt viskestykke over den del af dejen, som du ikke arbejder med. Læg en lille spsk. fyld på hver dejplade. Pensl kanterne med olivenolie. Fold kanternes sider ca. 1 cm ind og rul dejen sammen, så stramt som muligt.
Varm olien i en gryde og steg filorullerne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Læg rullerne til afdrypning på et stykke bagepapir.