L’accompagnement

Bagte peberfrugter med appelsin, cider og mynte

Om denne ret
Bagte peberfrugter er både farverige og smagfulde. Og rigtig godt selskab til ost.
10 personer
Ingredienser & tilberedning

4 røde peberfrugter

2 spsk. olivenolie

Havsalt og friskkværnet peber

2 spsk. cidereddike

1 tsk. akaciehonning

2 usprøjtede appelsiner

10-15 mynteblade

Til dressing: 2 spsk. Olivenolie

Gnid peberfrugterne med lidt olivenolie og salt, læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min. Vend dem et par gange, mens de bager. Tag peberfrugterne ud (de skal være let brankede), og kom dem straks i en plastikfrysepose og luk den til. Når peberfrugterne har ligget i ca. 10 min. og dampet i posen, har skindet løsnet sig. Pil skind og kerner af peberfrugterne med en urtekniv. Pisk olie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing. Tilsæt fintrevet appelsinskal og saften fra 2 appelsiner til dressingen og til sidst hakket mynte. Skær peberfrugterne ud i strimler og vend dem i dressingen. Lad dem gerne trække i 3-4 timer, inden de serveres og spises som tilbehør til ostene.