L’accompagnement
Bagte peberfrugter med appelsin, cider og mynte
4 røde peberfrugter
2 spsk. olivenolie
Havsalt og friskkværnet peber
2 spsk. cidereddike
1 tsk. akaciehonning
2 usprøjtede appelsiner
10-15 mynteblade
Til dressing: 2 spsk. Olivenolie
Gnid peberfrugterne med lidt olivenolie og salt, læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen ved 200 grader i 15 min. Vend dem et par gange, mens de bager. Tag peberfrugterne ud (de skal være let brankede), og kom dem straks i en plastikfrysepose og luk den til. Når peberfrugterne har ligget i ca. 10 min. og dampet i posen, har skindet løsnet sig. Pil skind og kerner af peberfrugterne med en urtekniv. Pisk olie, eddike, honning, salt og peber sammen til en dressing. Tilsæt fintrevet appelsinskal og saften fra 2 appelsiner til dressingen og til sidst hakket mynte. Skær peberfrugterne ud i strimler og vend dem i dressingen. Lad dem gerne trække i 3-4 timer, inden de serveres og spises som tilbehør til ostene.