Président Rondelé med Hvidløg og Urter
Garonne i det sydvestlige Frankrig har de bedste hvidløg, og det kan man smage i denne flødeost, der også er tilsat urter.
Rondelé er en serie af lækre flødeoste med de allerbedste ingredienser særligt udvalgt fra de franske regioner. Hver især typiske for egnen. Hvor får man de bedste hvidløg? I Garonne i det sydvestlige Frankrig, hvor de har de bedste vækstbetingelser for især hvidløg, som jo er en fast bestanddel af det gode sydfranske køkken. Derfor har vi valgt at bruge hvidløg høstet i Garonne i denne flødeost, som har en cremet konsistens. Hvidløg og de fine urter giver en delikat og balanceret smag. Rondelé er god på brød og på ostebordet - men er også velegnet til at fuldende en pastasauce eller krydre en wrap.
Ingredienser
Pasteuriseret komælk,mælkeprotein, hvidløg og urter (2%), salt
naturl aroma, koncentreret citronsaft
Type: | Flødeost |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Franche Comté |
Energi: | 1253 kJ / 304 kcal |
Fedt: | 30g |
heraf mættede fedtsyrer: | 21g |
Kulhydrater: | 2,4g |
heraf sukkerarter: | 2,4g |
Protein: | 6g |
Salt: | 1,1g |
Styrke: |
Smag
Balanceret smag af hvidløg