Président Rondelé med Havsalt
Det bedste salt kommer fra Camargues saltmarker i det sydlige Frankrig og fuldender smagen i denne naturel flødeost.
Vidste du at?
Rondelé er en serie af lækre flødeoste med ingredienser fra de franske regioner. Det bedste salt kommer fra Camargues saltmarker i det sydlige Frankrig. Store dele af Camargue anvendes netop til saltinddampning. Denne salt bruges til at fuldende smagen i Rondelés naturel-variant. Rondelé med havsalt er en frisk flødeost med en cremet konsistens og en balanceret smag af salt. Rondelé er god på brød og på ostebordet - men er også velegnet i en pastasauce eller wrap. Og naturligvis i cheesecake.
Fakta om osten
Ingredienser
Pasteuriseret komælk, mælkeproteiner, salt, kan forekomme spor af nødder
Type: | Flødeost |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Franche Comté |
Energi: | 1263 kJ / 306 kcal |
Fedt: | 30g |
heraf mættede fedtsyrer: | 21g |
Kulhydrater: | 3g |
heraf sukkerarter: | 3g |
Protein: | 6g |
Salt: | 1,1g |
Styrke: |
Smag
Balanceret smag af salt