Président revet emmentaler
Revet emmental er en utroligt nemt måde at give madlavning lidt ekstra smag. Fra pasta til suppe og fra omelet til lasagne.
Navnet Emmental stammer fra floden "Emme" nær Bern ved den franske grænse, og "tal" betyder dal på tysk. I det 13. århundrede fremstillede bønder og hyrder deres egne faste oste på traditionel vis. I 1278 blev de første kooperativer grundlagt i Nordøstfrankrig. Président udskærer Emmental blokkene fra hjertet af de store Emmentalhjul, hvilket er den del af osten, der har den bedste og mest frugtagtige smag. Président Emmental er lagret i 2 måneder i grotter, hvilket giver osten dens smagfulde og sødlige karakter. Emmental smelter fint i varme retter, og her er osten allerede revet og klar til at blive drysset over varme pastaretter eller til at gratinere fx lasagne med.
Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekulturer
Type: | Gul ost |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Lagring: | 2 måneder |
Energi: | 1530 kJ / 368 kcal |
Fedt: | 28g |
heraf mættede fedtsyrer: | 17g |
Kulhydrater: | 0,5g |
heraf sukkerarter: | 0g |
Protein: | 29g |
Salt: | 1g |
Styrke: |
Smag
Smagfuld med sødme