Président Gederulle ‘le Chèvre’
Flot gederulle med den skønne karakteristiske smag af gedeost.
Vidste du at?
Langt de fleste franske gedeoste kommer fra Loire-dalen i det vestlige Frankrig? Der findes et hav af skønne gedeoste - fra de friske og meget milde, delikat syrlige oste til de skimmelmodnede med fyldig og stor karakter.
Denne gederulle giver fine skiver og gør sig godt såvel på en ostetallerken som gratineret på et stykke brød.
Fakta om osten
Ingredienser
Pasteuriseret gedeMÆLK (Frankrig), salt, mælkesyrekultur, modningskultur.
Type: | Fåre- og gedeost |
Mælk: | Gedemælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Poitou Charentes |
Energi: | 1140 kJ / 275 kcal. |
Fedt: | 23 g |
heraf mættede fedtsyrer: | 16 g |
Kulhydrater: | 0,5 g |
heraf sukkerarter: | 0,5 g |
Protein: | 17 g |
Salt: | 1,5 g |
Styrke: |
Smag
Fyldig og karakterfuld