Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lige til at sætte på morgenbordet og nyde på en skive brød.

Vidste du at?

En emmental kendes på sine karakteristiske huller og en tilpas tør konsistens. Denne emmental har en firkantet form, der lige passer til et morgenbord, hvor man kan skære fine skiver af osten til et stykke brød. Men du kan også bruge den skåret i tern i en salat eller nyde den som den er skåret i stave.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur

Type: Gul ost
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Lagring: 2 måneder
Energi: 1530 kJ / 368 kcal
Fedt: 27,9g
heraf mættede fedtsyrer: 21g
Kulhydrater: <0,5g
heraf sukkerarter: <0,5g
Protein: 29g
Salt: 0,8g
Styrke:

Smag
Smagfuld med sødme