Président Emmental
En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lige til at sætte på morgenbordet og nyde på en skive brød.
Vidste du at?
En emmental kendes på sine karakteristiske huller og en tilpas tør konsistens. Denne emmental har en firkantet form, der lige passer til et morgenbord, hvor man kan skære fine skiver af osten til et stykke brød. Men du kan også bruge den skåret i tern i en salat eller nyde den som den er skåret i stave.
Fakta om osten
Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur
Type: | Gul ost |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Lagring: | 2 måneder |
Energi: | 1530 kJ / 368 kcal |
Fedt: | 27,9g |
heraf mættede fedtsyrer: | 21g |
Kulhydrater: | <0,5g |
heraf sukkerarter: | <0,5g |
Protein: | 29g |
Salt: | 0,8g |
Styrke: |
Smag
Smagfuld med sødme