Président Comté

Skøn ost fra alperne. Fremstillet af upasteuriseret mælk fra køer, der udelukkende har spist græs og hø. Stor og rund smag.

Vidste du at?

Comté har sin oprindelse i Jura bjergene, hvor den er blevet fremstillet i mere end 1000 år. Nu til dags, fremstilles Comté også i andre franske regioner, men disse kan ikke bryste sig med AOP betegnelsen. Produktionen af Comté er naturligvis med årene blevet industrialiseret, men mindre produktioner på små mejerier forekommer stadig. Fire faktorer har afgørende betydning for kvaliteten på en Comté: Koens foder, mælkens kvalitet, produktionsprocessen og ikke mindst lagringen. Denne Comté er lagret i 6 måneder.

Fakta om osten

Ingredienser
Upasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, løbe

Type: Gul ost
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Område: Franche Comté
Lagring: 6 måneder
Energi: 1700 kJ / 418 kcal
Fedt: 34g
heraf mættede fedtsyrer: 24g
Kulhydrater: <0,5g
heraf sukkerarter: <0,5g
Protein: 26g
Salt: 1g
Styrke:

Smag
Pikant og nøddeagtig