
Président Brie
Klassisk fransk hvidskimmelost med den typiske halvfaste konsistens, tynde skorpe og den milde smag. Er altid spiseklar.
Briens historie går langt tilbage, og brie er en af de største franske osteklassikere. Osten stammer oprindeligt fra området Brie, øst for Paris. Denne franske brie er produceret på Corcieux mejeriet i det nordøstlige Frankrig. Mejeriet er kendt for dets utraditionelle placering i bjergene. Køerne har græsset i det frodige og bjergfyldte område omkring mejeriet, og det giver en helt særlig mælk, som afspejler sig i ostens runde og mættede smag. Président Fransk Brie er en klassisk hvidskimmelost, kendetegnet ved dens faste form og milde smag. Den er skåret af en 1 kg brie og har en tynd skorpe, og måske vigtigst: Den er altid lige til at spise.
Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, skimmelkultur
Type: | Hvidskimmel |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Alsace-Lorraine |
Lagring: | 60+ |
Energi: | 1448 kJ / 331 kcal |
Fedt: | 31g |
heraf mættede fedtsyrer: | 22,5g |
Kulhydrater: | 0g |
heraf sukkerarter: | 0g |
Protein: | 19g |
Salt: | 1,5g |
Styrke: |
Smag
Mild og delikat