Emmental de Savoie IGP
Mejeristen bruger førsteklasses råmælk til denne ost, der har en stor smag og er lidt blødere end andre emmentalere.
Vidste du at?
Emmental er en af de store osteklassikere. Emmental de Savoie skulle være Frankrigs ældste emmentaler. Denne emmental bærer IGP-mærket, der knytter osten til Savoie-regionen. Mejeristerne lagrer osten på en særlig måde, så de opnår en lidt blødere og mere cremet konsistens end de fleste emmentalere. Skær osten i stave eller store tern og sæt på ostebordet.
Fakta om osten
Ingredienser
Upasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe
Type: | Gul ost |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Savoien |
Lagring: | 75 dage |
Energi: | 1657 kJ / 399 kcal |
Fedt: | 31g |
heraf mættede fedtsyrer: | 21 g |
Kulhydrater: | 1g |
heraf sukkerarter: | 0,1 g |
Protein: | 29g |
Salt: | 0,3 g |
Styrke: |
Smag
Cremet og fyldig