Emmental de Savoie IGP

Mejeristen bruger førsteklasses råmælk til denne ost, der har en stor smag og er lidt blødere end andre emmentalere.

Vidste du at?

Emmental er en af de store osteklassikere. Emmental de Savoie skulle være Frankrigs ældste emmentaler. Denne emmental bærer IGP-mærket, der knytter osten til Savoie-regionen. Mejeristerne lagrer osten på en særlig måde, så de opnår en lidt blødere og mere cremet konsistens end de fleste emmentalere. Skær osten i stave eller store tern og sæt på ostebordet.

Fakta om osten

Ingredienser
Upasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe

Type: Gul ost
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Område: Savoien
Lagring: 75 dage
Energi: 1657 kJ / 399 kcal
Fedt: 31g
heraf mættede fedtsyrer: 21 g
Kulhydrater: 1g
heraf sukkerarter: 0,1 g
Protein: 29g
Salt: 0,3 g
Styrke:

Smag
Cremet og fyldig