Corsica

En flot, rustik og dejligt karakterfuld fåreost fra klippeøen Corsica.

Vidste du at?

Corsica bliver produceret på øen af samme navn, beliggende i Middelhavet syd for Frankrig. Øens klima og klippefyldte landskab er perfekte betingelser for de får, som leverer mælk til Korsikas helt unikke oste. Korsikanske oste har ofte en fremtrædende smag og kraftig duft.

Corsica fremstilles af pasteuriseret fåremælk og er en delikat ost med halvfast konsistens og en behagelig, afrundet smag af fåremælk. Smagen ændrer sig i takt med modningen og bliver mere og mere karakteristisk. Overfladen er vasket i saltvand og er grålig med et rustikt udseende.

Sæt Corsica på ostebordet og server med godt brød og frisk frugt til.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteuriseret fåremælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe

Type: Hvidskimmel
Mælk: Pasteuriseret fåremælk
Land: Frankrig
Område: Corsica
Energi: 1376 kj / 332 kcal.
Fedt: 28 g
heraf mættede fedtsyrer: 18 g
Kulhydrater: 0 g
heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 20 g
Salt: 1,9 g
Styrke:

Smag
Rustik og karakterfuld med sødmen fra fåremælk