Brie de Meaux
Den oprindelige type brie lavet på upasteuriseret mælk. Den korrekt modnede ost er cremet og har en stor og fyldig smag.
Siden 1899 og igennem 4 generationer, har varemærket André Collet repræsenteret tradition og knowhow. André Collet producerer Brie de Meaux efter AOP-klassifikationens regler. Fx fyldes ostekornene i ostekopper manuelt ved hjælp af en speciel hulske. Brie de Meaux er den "oprindelige" brie og er lavet af råmælk. Siden 1980 har den båret AOP-mærket. Under den smukke og rustikke overflade finder man en blød og cremet ostemasse. Smagen er ypperlig, den typiske råmælksbouquet afrundes med en fin nøddearoma. Nyd den med lidt friske bær rørt med vaniljesukker.
Ingredienser
Upasteuriseret komælk, mælkesyrekultur, salt, osteløbe
Type: | Hvidskimmel |
Mælk: | Komælk |
Land: | Frankrig |
Område: | Lorraine |
Energi: | 1199 kJ / 289 kcal |
Fedt: | 23 g |
heraf mættede fedtsyrer: | 16,2 g |
Kulhydrater: | 0 g |
heraf sukkerarter: | 0 g |
Protein: | 21 g |
Salt: | 1,7 g |
Styrke: |
Smag
Markant og fyldig