Apéritif & Entrée
Sprøde brød med brie, rosmarin og tomat
Om denne ret
Nyd brødene lune til apéritif eller som forret serveret med salat.
4
personer
Président Spidsbrie
En klassisk brie med et tyndt lag hvidskimmel. Osten er skåret af en tre kg brie og er derfor ekstra cremet.
Se info
Luk info
Ingredienser & tilberedning
8 skiver daggammelt hvedebrød
1 dl tomatsovs, hjemmelavet eller købt
100 g Président Brie
3 spsk. olivenolie
1 kvist rosmarin
Salt og friskkværnet peber
Læg brødskiverne på en ovnrist, smør dem med tomatsovs, og læg tynde skiver brie ovenpå.
Dryp med olivenolie, og krydr med ros- marin, salt og peber.
Kom brødene i ovnen, og bag ved 250 grader under grillen i 3-4 min., til brød- ene er sprøde og brien gratineret.
Nyd dem, mens brødene er lune, enten som en lille snack eller som forret med en god salat til.