Plat principal
Omelet med gedeost
Lille gedemælkscamembert, der som ung har en mild smag. Som osten modner, bliver den mere cremet og smager af mere.
4 æg slået ud i en skål
4 spsk. mælk
Salt og peber
2-3 spsk. smør
50 g renset spinat
1 knsp karry
75 g Président Palet de Chèvre i brud
Pisk æggene sammen med mælk og krydr med salt og peber. På en stor pande varmes to spsk. smør op, og spinaten sauteres let, krydr med karry.
Tilsæt æggemassen, vend den nu og da til den er let stivnet og fast i bunden. Tilsæt gedeosten i brud og fold omeletten sammen, så den kun fylder halvdelen af panden.
Tilsæt det sidste smør og steg omeletten færdig til den er gylden i bunden og fast. Vend den over på et fad og server med rugbrød eller top eventuelt med lynristede svampe, spæde spinatblade og finthakkede skalotteløg.