Plat principal

Omelet med gedeost

Om denne ret
En skøn omelet, der både kan serveres til brunch, frokost og som et let aftensmåltid. Gedeosten sætter prikken over i'et. Men husk, at du altid kan vælge en anden ost end gedeost.
2 personer
Président Palet de Chèvre

Lille gedemælkscamembert, der som ung har en mild smag. Som osten modner, bliver den mere cremet og smager af mere.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

4 æg slået ud i en skål

4 spsk. mælk

Salt og peber

2-3 spsk. smør

50 g renset spinat

1 knsp karry

75 g Président Palet de Chèvre i brud

Pisk æggene sammen med mælk og krydr med salt og peber. På en stor pande varmes to spsk. smør op, og spinaten sauteres let, krydr med karry.

Tilsæt æggemassen, vend den nu og da til den er let stivnet og fast i bunden. Tilsæt gedeosten i brud og fold omeletten sammen, så den kun fylder halvdelen af panden.

Tilsæt det sidste smør og steg omeletten færdig til den er gylden i bunden og fast. Vend den over på et fad og server med rugbrød eller top eventuelt med lynristede svampe, spæde spinatblade og finthakkede skalotteløg.