Apéritif & Entrée

Bagt coulommiers

Apéritif & Entrée

Bagt coulommiers

Afspil video
Om denne ret
En anderledes og lækker måde at servere en hvidskimmelost på. Perfekt som forret.
4-6 personer
Président Coulommiers

Coulommiers kaldes ofte for 'briens lillebror' på grund af sin størrelse på 350 g, mens smagen befinder sig mellem en mild brie og en mere karakterfuld camembert.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

1 Président coulommiers

2 fed hvidløg, skåret i mindre stykker

2 spsk hvidvin

friske urter (timian, salvie, rosmarin)

Tilbehør:

Brød

Endivie

Læg osten i et ovnfast fad eller lav en ‘skål’ af et stykke bagepapir med en snor bundet om osten.

Lav små huller med en kniv og skub hvidløgsstykkerne ned i osten.

Rids et lidt større kryds i ostens overflade og hæld hvidvin i.

Stik urterne ned i osten eller læg på overfladen.

Bag osten i ovnen ved 190 grader  i ca. 20 minutter til osten er blød og flydende.

Server med skiver af brød og endivie.