Vind en romantisk aften

'Det med småt'

Konkurrencebetingelser

Om konkurrencen
Du deltager i konkurrencen på vores facebookside eller på vores instagramside ved at skrive en kommentar jf. konkurrenceopslaget og like vores sider. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang på hver kanal.

Deltagelse er ikke købsbetinget. Konkurrencen slutter onsdag den 29. maj 2019 kl. 9, og vi trækker vinderne ved lodtrækning blandt alle, der har deltaget korrekt jf. opslaget. Vi kontakter vinderne direkte via facebook eller instagram, og vi skriver det også på vores facebookside/instagramside den 29.  maj. Hvis vinderen ikke svarer inden for 48 timer, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder.

Konkurrencen udbydes af Lactalis Danmark, og den er ikke oprettet, sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook Inc./Instagram.

Om præmierne
Der er to præmier, der hver især består af 2 VIP-billetter + picnickurve til begivenheden En Romantisk Aften i Botanisk Have den 5. juni 2019 kl. 18-22. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Hvem kan deltage?
Du skal være fyldt 18 år senest i maj 2019 for at kunne deltage. Ansatte hos Lactalis Scandinavia kan ikke deltage i konkurrencen.

Vi bruger udelukkende dine persondata til at gennemføre denne konkurrence. Vi videregiver ikke dine data til tredjepart, undtagen til vores partnere, der evt. står for at implementere konkurrencen. Vi sletter dine data en måned efter præmierne er udloddet.

Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan skrives til mail: info@lactalis.dk.