Nye datoer til efterårets osteevents
I foråret inviterede Président til en smagfuld osteaften ‘à la française’, hvor vi kom Frankrig rundt på en ostetallerken (naturligvis med nøje udvalgte franske vine i glasset og lækkert tilbehør til ostene).
Interessen var stor, og vores events blev hurtigt udsolgt. NU er vi klar med efterårets events. Find en by nær dig herunder. Er arrangementet udsolgt, er der mulighed for at blive skrevet på venteliste i tilfælde af afbud.
Ja tak til mail med nyt om flere datoer/steder!
Venteliste: Vejle (19. november 2024)
Venteliste: København (21. november 2024)
Goodiebag med lækre oste
Du går næppe sulten hjem, men oven i aftenens oplevelse får du en goodiebag med udvalgte oste, så du kan fortsætte ostefesten derhjemme.
Ingredienserne til en velsmagende fransk osteaften
Inkluderet i aftenen er:
- smagning af 14 oste
- smagning af tre vine
- tilbehør, der passer til ostene
- historier og viden om ostene samt tips til anvendelse og servering
- goodiebag med ost til ca. seks personer
Arrangementet varer ca. to timer, og prisen for hele herligheden er 195 kr.
Køb billet
Vil du med til osteaften? Køb din billet herunder.
Tirsdag den 19. november kl. 18
Conrads, Søndergade 14, 7100 Vejle
Udsolgt – tilmeld venteliste (Vejle 19/11)
Torsdag den 21. november kl. 18
Soho, Flæsketorvet 68, 1711 København V.
Udsolgt – tilmeld venteliste (Kbh 21/11)
Tirsdag den 26. november kl. 18
Kaffe Fair, Strandvejen 19, 9000 Aalborg
Køb billet (Aalborg 26. november)
PS. Hvis du undrer dig over, at navnet Lone kommer op, når du betaler, skyldes det blot den opsætning, vi har fået lavet. Alt er i skønneste orden.
Flere datoer vil følge. Vil du være blandt de første, der får besked, kan du skrive dig op lige her.
Dét siger andre:
‘Det bedste var den personlige og engagerede måde, vi blev ført igennem Frankrigs osteunivers på’
‘Jeg føler mig SÅ forkælet. Så glad for at få chancen for denne oplevelse. Tak!’
‘Insiderviden og åbenbaring af, hvad Président også kan.’
‘Overdådigt arrangement! Jeg kommer igen!’
‘Smagfuld kombination af ostenes historie, oprindelse og vejen til bordet’