Rondelé med valnød

De bedste valnødder kommer fra Dordogne og giver denne friske flødeost en delikat og balanceret smag af nødder.

Vidste du at?

Rondelé er en serie af lækre flødeoste med de allerbedste ingredienser særligt udvalgt fra de franske regioner. Hver især typiske for egnen. Hvor får man de bedste valnødder? I Dordogne. Derfor har vi valgt at bruge valnødder fra Dordogne i flødeosten. Dordogne i det vestlige Frankrig er et paradis for gourmeter - og er især kendt for sine aromatiske valnødder, trøfler og gåselever.
Rondelé er en frisk flødeost med en cremet konsistens. De sprøde valnødder giver en delikat og balanceret smag af valnødder. Rondelé er god på brød og på ostebordet - men er også velegnet til at fuldende en pastasauce eller krydre en wrap.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteuriseret komælk, mælkeprotein, valnøddekerner fra Dordogne (3%), salt,
nøddearoma

Type: Flødeost
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Område: Franche Comté
Energi: 1300 kJ / 315 kcal
Fedt: 31g
heraf mættede fedtsyrer: 21g
Kulhydrater: 3g
heraf sukkerarter: 3g
Protein: 6g
Salt: 1g
Styrke:

Smag
Delikat smag af nødder