Rondelé med havsalt

Det bedste salt kommer fra Camargues saltmarker i det sydlige Frankrig og fuldender smagen i denne naturel flødeost.

Vidste du at?

Rondelé er en serie af lækre flødeoste med ingredienser fra de franske regioner. Det bedste salt kommer fra Camargues saltmarker i det sydlige Frankrig. Store dele af Camargue anvendes netop til saltinddampning. Denne salt bruges til at fuldende smagen i Rondelés naturel-variant. Rondelé med havsalt er en frisk flødeost med en cremet konsistens og en balanceret smag af salt. Rondelé er god på brød og på ostebordet - men er også velegnet i en pastasauce eller wrap. Og naturligvis i cheesecake.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteuriseret komælk, mælkeproteiner, salt, kan forekomme spor af nødder

Type: Flødeost
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Område: Franche Comté
Energi: 1263 kJ / 306 kcal
Fedt: 30g
heraf mættede fedtsyrer: 21g
Kulhydrater: 3g
heraf sukkerarter: 3g
Protein: 6g
Salt: 1,1g
Styrke:

Smag
Balanceret smag af salt