Président Brie

Klassisk fransk hvidskimmelost med den typiske halvfaste konsistens, tynde skorpe og den milde smag. Er altid spiseklar.

Vidste du at?

Briens historie går langt tilbage, og brie er en af de største franske osteklassikere. Osten stammer oprindeligt fra området Brie, øst for Paris. Denne franske brie er produceret på Corcieux mejeriet i det nordøstlige Frankrig. Mejeriet er kendt for dets utraditionelle placering i bjergene. Køerne har græsset i det frodige og bjergfyldte område omkring mejeriet, og det giver en helt særlig mælk, som afspejler sig i ostens runde og mættede smag. Président Fransk Brie er en klassisk hvidskimmelost, kendetegnet ved dens faste form og milde smag. Den er skåret af en 1 kg brie og har en tynd skorpe, og måske vigtigst: Den er altid lige til at spise.

Fakta om osten

Ingredienser
Pasteuriseret komælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, skimmelkultur

Type: Hvidskimmel
Mælk: Komælk
Land: Frankrig
Område: Alsace-Lorraine
Lagring: 60+
Energi: 1448 kJ / 331 kcal
Fedt: 31g
heraf mættede fedtsyrer: 22,5g
Kulhydrater: 0g
heraf sukkerarter: 0g
Protein: 19g
Salt: 1,5g
Styrke:

Smag
Mild og delikat