Produkter

Gul ost

Skønne fast oste fra alperne og andre steder. Lagringen giver smag, og ostemesteren holder nøje øje med her eneste ost. Den mest kendte gule ost er emmentaler, som stammer fra bjergene mod øst.

Président Emmental Grand Affiné

Den velkendte franske emmental (100% fransk komælk) fra Président er her lagret i 6 måneder, hvilket giver den en mere karakteristisk nøddearoma og sødlig smag.

Se info Luk info

Président Emmental Grand Affiné i skiver

Skiver af emmental Grand Affiné, som er lagret længere end sædvanligt - nemlig seks måneder. Det giver ekstra smag, som du kan nyde på brød, i sandwich og i toast.

Se info Luk info

Pochat Beaufort AOP

Fransk egnsost af råmælk fra alperne med lang tradition bag. Smager pragtfuldt som den er eller på ostebordet.

Se info Luk info

Emmental de Savoie IGP

Mejeristen bruger førsteklasses råmælk til denne ost, der har en stor smag og er lidt blødere end andre emmentalere.

Se info Luk info

Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lige til at sætte på morgenbordet og nyde på en skive brød.

Se info Luk info

Président Comté

Skøn ost fra alperne. Fremstillet af upasteuriseret mælk fra køer, der udelukkende har spist græs og hø. Stor og rund smag.

Se info Luk info

Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lagret i to måneder og har en nøddeagtig smag med lidt sødme.

Se info Luk info

Président Emmental

En emmental kendes især på sine flotte huller. Denne er lagret i to måneder og har en nøddeagtig smag med lidt sødme.

Se info Luk info