Apéritif & Entrée

Filoruller med gedeost

Om denne ret
Flotte og sprøde ruller af filodej fyldt med gedeost og spinat.
12 stk.
Président Petits Chèvres Doux

Skiver af frisk gedeost i en praktisk emballage med to separate rum. Blød og mild - og skøn i diverse retter.

Se info Luk info
Ingredienser & tilberedning

450 g frossen helbladet spinat

2 fed hvidløg

100 g Petit Chèvres Doux

Salt og peber

120 g filodej

Olivenolie til pensling

1 dl vindruekerneolie til stegning

Kom spinaten i en gryde og tø den op. Vrid spinaten fri for vand. Tilsæt presset hvidløg og vend gedeosten i spinaten, så osten smelter lidt. Smag til med salt og peber.

Læg filodejen dobbelt og skær den ud i stykker på ca. 15 x 15 cm. Læg et fugtigt viskestykke over den del af dejen, som du ikke arbejder med. Læg en lille spsk. fyld på hver dejplade. Pensl kanterne med olivenolie. Fold kanternes sider ca. 1 cm ind og rul dejen sammen, så stramt som muligt.

Varm olien i en gryde og steg filorullerne på begge sider til de er gyldne og sprøde. Læg rullerne til afdrypning på et stykke bagepapir.